ADIYAMAN'da, komşu 2 aile arasında gürültü nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavga, polisin biber gazlı müdahalesiyle sonlandırıldı. Polis, kavgaya karışan ve birisinin üzerinde tabanca bulunan 7 şüpheliyi, karga tulumba gözaltına aldı.
Olay, öğleden sonra Eskisaray Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, birbirine komşu olan Ekinci ile Özgür ailesi fertleri arasında gürültü yapma nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, 2 aile fertlerinin telefonla ulaştığı yakınlarının da katılmasıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada yaralanan olmazken, mahalle sakinleri taraflara engel olamayınca durumu polise bildirdi.
BİBER GAZI KAVGAYI SONLANDIRDI
İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, kavgayı sona erdiremeyip yetersiz kalınca bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Takviye ekiplerin gelişinin ardından yapılan çağrıya rağmen ayrılmayan taraflara biber gazı ve copla müdahale etti ve kavgayı sonlandırdı.
KARGA TULUMBA GÖZALTI
Polis müdahalesi ile sona erdirdiği kavgaya karışan kişileri gözaltına almak istedi. Ancak, kavgaya karışan 7 şüpheli, gözaltına alınmamak için polise direndi. Bunun üzerine polis, kavgaya karıştığı saptanan; Muhammet Ekinci, Abdurrahman Ekinci, Zeynal Ekinci, Ali Özgür, Ömer Özgür, Arda Yılmaz ve Muhammet Yılmaz'ı yere yatırıp, ellerini kelepçeleyerek gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve karga tulumba polis aracına konulan şüphelilerden birisinin üzerinde yapılan aramada ise bir tabanca ele geçirildi. 
Gözaltına alınan 7 şüpheli sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, polis yeni bir kavga yaşanmaması için komşu ailelerin evlerinin çevresinde önlem aldı.

FOTOĞRAFLI