Hasan BOZBEY / ORHANGAZİ(Bursa), () - BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, kolonya içtiği için alkol komasına girdiği iddia edilen 34 yaşındaki Gürkan Göçmen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Orhangazi’ye bağlı Yeni Gürle Mahallesi’nde yaşayan Gürkan Göçmen, önceki akşam arkadaşıyla gezmeye çıktıktan sonra elinde kolonya şişesi ile evine gitti. Annesi Rafiye Göçmen’den su isteyen Gürkan Göçmen kısa bir süre sonra fenalaşarak yere yığıldı. Gürkan Göçmen’in annesi Rafiye Göçmen, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç adama ilk müdahale burada yapıldı. Durumu ağır olan genç daha sonra Bursa'da Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Eşinden ayrıldığı belirtilen bir çocuk babası Gürkan Göçmen doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Gürkan Göçmen’in uzun süredir alkol bağımlılığı tedavisi gördüğü ve Ramazan bayramının birinci günü de alkol tedavisi olduğu hastaneden taburcu edildiği belirildi. Genç adamın çoğu zaman kolonya içtiği ileri sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, Gürkan Göçmen’in cenazesi otopsinin ardından Yeni Gürlü Mahallesi’ndeki köy mezarlığında toprağa verildi.
FOTOĞRAFLI