ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, 20 yaşındaki B.K.'ya tecavüz ettiği iddia edilen 32 yaşındaki Ethem Ö., kızın babası ve amcaları tarafından bıçaklandıktan sonra darp edildi. Ağır yaralanan Ethem Ö.'nün, 2 kadına daha tecavüz ettiği iddiasıyla arandığı kaydedildi.
Hacet Mahallesi'ndeki olay, dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, B.K., Ethem Ö.'nün kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek durumu babası 44 yaşındaki Nizamettin K.'ya anlattı. Kızının iddiaları üzerine Nizamettin K., kardeşleri 40 yaşındaki Seyit Ahmet K., 30 yaşındaki Yücel K. ile birlikte Ethem Ö.'nün peşine düştü.
Nizamettik K., Yayla Yolu Kavşağı'nda karşılaştıkları Ethem Ö.'yü dövmeye başladı. 3 kardeş, kaçarak bir kasap dükkanına sığınan Ethem Ö.'yü sağ bacağından bıçakladı. Kanlar içinde yerde yatan Ethem Ö.'yü dövmeye devam eden 3 kardeş, haber verilmesi üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Ethem Ö., ambulansla Alanya Hayat Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ethem Ö'nün, 2 kadına daha tecavüz ettiği iddiasıyla arandığı kaydedildi. Ethem Ö.'nün bıçaklanma anı ve dövülmesi edilmesi işyerinin güvenlik kamerası ile görüntülendi.