Mehmet BULUT/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, 2 kız kardeşini öldürdükten sonra kaçan şüpheli Mehmet Yılmaz Döş, polis tarafından yakalandı.
28 yaşındaki Mehmet Yılmaz Döş, geçen 30 Mayıs günü Güneş Mahallesi 47'nci sokakta tartıştığı kız kardeşleri 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Banu Yaprak ile 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Meryem Döş'ü tabancayla başlarına birer el ateş ederek öldürerek kaçtı. Mehmet Yılmaz Döş, sabah saatlerinde Kıbrıs Mahallesi'nde dolaşırken Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
'UYUŞTURUCU ALMIŞTIM'
Yapılan ilk sorgulamasında suçunu itiraf eden Döş'ün, uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirterek, "Geçen cuma günü uyuşturucu almıştık ve İzmir'den gelen kız kardeşim Meryem'i görmek için diğer kız kardeşim Banu'nun evine gittim. Burada konuştuğumuz sırada sebebini hatırlayamadığım bir konuda aramızda tartışma çıktı ve kardeşlerimden Meryem, 'Bize ağabeylik yapmadın' dedi. Banu'nun da benzer sözlerle Meryem'e destek vermesiyle sinirlendim ve tabancayla ikisine de vurarak kaçtım" dediği öğrenildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu süren şüpheli ağabeyin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

MB(HK/BT) (FOTOĞRAFLI)