TRABZON’un Araklı İlçesi'nde yaşı küçük kızını evlenmek vaadiyle kaçıran gencin babası ve amcasını öldüren 39 yaşındaki Mustafa Çelik, 51 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Olay Araklı ilçesi Yolgören Mahallesi'nde 28 Eylül 2012 günü meydana geldi. Mustafa Çelik, 15 yaşındaki kızı E. Çelik'i evlenmek vaadi ile kaçıran 15 yaşındaki M. Keskin'in babası Ali Keskin ve amcası Hasan Keskin ile yolda karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Çelik, belinden çıkardığı tabancayla Ali ve Hasan Keskin'e ateş ederek ağır yaraladı. Ali ve Hasan Keskin kaldırıldıkları hastanede öldü. Olaydan sonra kaçan Mustafa Çelik, 46 gün sonra yakalandı ve çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. 
YARIM ASIR CEZA
Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında mahkeme heyeti Mustafa Çelik'e, Ali ve Hasan Keskin kardeşleri kasten öldürmek suçundan, kişi başına 25’er yıl olmak üzeri toplam 50 yıl ceza verdi. Mahkeme Mustafa Çelik'i, olayda kullandığı ruhsatsız tabanca için de 1 yıl 3 ay hapis cezası ile birlikte 51 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.