KARAİSALI (ADANA), () - ADANA'nın Karaisalı İlçesi'nde, 20 yaşındaki Emre Kuşçu, kız arkadaşını rahatsız ettiğini iddia ettiği 18 yaşındaki Ünal Özcan'ı sopayla döverek ağır yaraladı. Olay, işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.
Olay, 18 Mayıs Pazar günü saat 13.30 sıralarında ilçe merkezindeki bir internet kafede meydana geldi. İşyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülere göre Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olan Emre Kuşçu, sopayı arkasına saklayarak içeriye giriyor. Daha sonra Karaisalı Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi Ünal Özcan'ın yanına yaklaşan Kuşçu, sopayla defalarca vurduktan sonra olay yerinden kaçıyor.
Başına aldığı darbelerle ağır yaralanan Ünal Özcan, ambulansla Karaisalı Devlet Hastanesi'ne götürülürken, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Özcan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve uyutulduğu belirtildi.
Öte yandan Emre Kuşçu da polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Ünal Özcan'ın kız arkadaşını rahatsız ettiğini öne süren Kuşçu, Emniyetteki ifadesinin ardından Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(OA/SS) (FOTOĞRAFLI)