Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT,() - YOZGAT’ın Boğazlıyan İlçesi'nde bir fabrikada işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Hilmi K., önce eşi ile ile ilişkisi olduğundan şüphelendiği 28 yaşındaki Engin D.'yi tabancayla yaraladı. Hilmi K. daha sonra aynı silahla eşi 33 yaşındaki Gülden K.'yı öldürdü.
Cinayet, sabah saatlerinde Erdal İnönü Mahallesi Aydın Caddesi'nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan, Hilmi K., eşi ile ilişkisi olduğundan şüphelendiği Eengin D.'nin evine gitti. Engin D.'yi tabancayla vurarak ağır yaralayan Hilmi K., daha sonra aynı mahalledeki kendi evine giderek, eşi Gülden K. ile tartıştı. Tartışmanın ardından Hilmi K, eşini tabanca ile vurdu.
Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, eşi tarafından vurulan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan, Engin D. ise Boğazlıyan Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yozgat Devlet Hastanesine sevk edildi. 4 çocuk annesi Gülden K.'nin cesedi Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Eşini öldürüp, bir kişiyi de yaralayan Hilmi K. ise olay yerinde polise teslim oldu.

HG (AY/AAA)