Mesut IŞIK/GEBZE (Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde, sevgilisiyle aşk yaşadığını iddia ettiği S.B.'yi, tabanca tehditiyle ormanlık araziye kaçırıp çıplak fotoğraflarını çektiği suçlamasıyla tutuklanan radyo DJ'i 33 yaşındaki Aynur Ş.'nin, çektiği fotoğraflı sildiği, ancak bunlar özel teknikle açılınca suçunu itiraf ettiği ortaya çıktı, Aynur Ş.'nin, "Kıskançlığımın kurbanı oldum. Şimdi yıllarca hapiste yatacağım" diyerek ağladığı öğrenildi.
Gebze’de yerel yayın yapan bir radyoda Dj’lik yapan Aynur Ş., sevgilisiyle sosyal paylaşım sitesinde tanışıp aşk yaşadığını iddia ettiği, evli S.B.'yi birçok kez uyardı. S.B. ile sevgilisinin görüşmeye devam ettiğini öğrenip öfkeye kapılan Aynur Ş., S.B.'yi telefonla arayıp buluşmak istedi. S.B., buluşma yeri olan özel bir lisenin önüne 2 kız kardeşi ile birlikte geldi. Aynur Ş., konuşmak istediğini söyleyip otomobiline aldığı 3 kız kardeşi önce Hereke'ye götürdü. Burada uygun yer bulamayan Aynur Ş. ardından onları Gebze'nin Balçık Köyü yakınlarındaki ormanlık araziye götürdü. Burada aracının torpido gözünde bulunan tabancasını çıkaran Aynur Ş., kardeşlerinin yanında S.B.’yi dövdü, ardından da öldürmekle tehdit ederek üzerindeki kıyafetleri çıkarttırdı. Aynur Ş., S.B.’nin çıplak fotoğraflarını çekip cep telefonuna kaydettikten sonra 3 kardeşi İnönü Mahallesi’nde boş bir arazide indirerek uzaklaştı. Olayın ardından Cumhuriyet Polis Merkezi’ne giden 3 kardeş, Aynur Ş.'den şikayetçi oldu. Şikayetin ardından savcılığın talimatıyla harekete geçen polisler, Aynur Ş.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Aynur Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SİLENEN FOTOĞRAFLARI POLİS AÇTI
Bu arada Aynur Ş.'nin, gözaltına alınmadan hemen önce cep telefonundaki S.B.'nin çıplak fotoğraflarını sildiği, öncak uzman polislerin özel bir teknikle kurtardığı ortaya çıktı. Önce suçlamları reddeden Aynur Ş. de bunun üzerine suçunu itiraf etmek zorunda kaldı. Aynur Ş.nin ardından verdiği ifadesinde, "Ben çok kıskanç bir insanım. Kıskançlığımın kurbanı oldum. Şimdi yıllarca hapiste yatacağım" dediği ve ağladığı öğrenildi. 
S.B.'nin ise verdiği ifadede, Aynur Ş.'nin kendisini bu çektiği çıplak fotoğraflarını internette yayınlayacağını söyleyerek kendisini tehdit ettiğini söylediği kaydedildi. 

MI(MB/SS) (FOTOĞRAFLI)
---
Aynur Ş. Aynur Şahin