ŞEHİT POLİS, KIRŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ
Kırşehir'in Mucur İlçesi yakınlarında çevik kuvvet otobüsünün devrilmesi sonucu ağır yaralanan, tedavi gördüğü Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Gökhan Emre Örül'ün cenazesi, memleketi Kırşehir'de gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde 1.5 yıldır polis memuru olarak görev yapan Gökhan Emre Örül için önce Kırşehir Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin , Kırşehir Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın da da katıldığı törende şehit annesi Semiha Örül ile babası Selçuk Örül gözyaşlarına boğuldu.
Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ile Vali Özdemir Çakacak’ın kısa birer konuşma yaptığı töreninin ardından Şehit Örül’ün cenazesi, Cacabey Camii’ne götürüldü ve burada kılınan namazın ardından Bağbaşı Mezarlığı'nda dualarla toprağa verildi. 
Şehit polislerden Ömer Aktaş ve Resul Erdem Aydemir Kayseri'de, Abdullah Kılıç da Sivas’ta toprağa verilmişti.
Salih GÜNER/KIRŞEHİR, () -
SG(OE/SS) (FOTOĞRAFLI)