Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, ()-KIRIKKALE İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, kent genelindeki düğünlerde üzücü olayların yaşanmaması için yapılan çalışmalar kapsamında rastgele silahla ateş eden 11 kişi hakkında yasal işlem yapıldığını açıkladı.
İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, başta hafta sonları olmak üzere yapılan her düğüne vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla sivil personel görevlendirildiğini belirtti. Onar, "Ayrıca her mahallede bulunan düğünler, bağlı bulunduğu polis merkezi amirliği ekipleri ile bölge yıldırım ekipleri adres adres görevlendirilerek, düğün merasimlerinde olması muhtemel üzücü olayların önüne geçilmeye çalışılmıştır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için düğünlerle ilgili gerekli çalışmalara devam edilmektedir. Vatandaşlarımızın da düğünlerde, silahla havaya ateş etmek isteyenleri uyarmalarını ve güvenlik görevlilerimize yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi.
Emniyet Müdürü Onar, bu kapsamda yapılan çalışmalarla birlikte düğünlerde kuru sıkı tabir edilen tabanca ile havaya ateş eden 11 kişinin yakalanıp, haklarında yasal işlem yapılıp, adli makamlara teslim edildiğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI