SAMSUN'da uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 33 yaşındaki Ferdi Bülbül, saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Şüphelinin üst aramasında kiloduna sakladığı 78 gram bonzainin yanı sıra yatağının üzerinde 12 gram bonzai ve 10 gram esrar ele geçti. Adliyeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, dün Atakum İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Samsun Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuksuz olarak yargılanan ve ilk duruşmanın ardından daha sonraki duruşmalara katılmayan Ferdi Bülbül, suçlu bulunup 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Şüpheli hakkında yakalama emri çıkarıldı. Bunun üzerine polis şüpheliyi aramaya başladı, ancak bir türlü ulaşamadı. Polis, dün şüphelinin Atakum İlçesi'ndeki Mimar Sinan Mahallesi'nde bir evde saklandığını belirledi. Cumhuriyet savcılığından alınan izinle polis, Ferdi Bülbül'ün saklandığı eve baskın düzenledi. Şüpheli kapıyı polise bir süre açmadı, ancak polis kapıyı zorlayıp içeri girdi. Şüphelinin yatak odasında yapılan aramada 4 paket halinde 12 gram bonzai ile 10 gram esrar maddesi ele geçti. Daha sonra üst araması yapılan Ferdi Bülbül'ün kiloduna gizlediği poşetler halinde 78 gram daha bonzai ele geçti. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle işlem yapıldığı için savcı bu dosyayı da istedi. 
Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ferdi Bülbül, bugün çıkarıldığı adli makamlarca işlemleri tamamlanıp cezaevine gönderildi.