KİLİS'te, polis tarafından şüphe üzerine durdurulan ve üzerlerinden kapı açmakta kullanılan malzemeler çıkınca gözaltına alınan 3 şüphelinin Kilis ve Gaziantep'te 5 hırsızlık olayının failleri olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler tutuklandı.
Kilis Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda kentte meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlattı. Polisler, geçen hafta içerisinde sabaha karşı kent merkezinde yürüyen 3 kişiyi, davranışlarından şüphelenerek durdurdu. Polislerin yaptığı aramada üzerlerinden çok sayıda cep telefonu, elektronik malzeme ve kapı açmakta kullanılan suç aletleri çıkan S.B., A.A. ve K.H.'yi gözaltına aldı.
2 İLDE 5 İŞYERİNİ SOYMUŞLAR
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin, yapılan araştırma ve sorgulamalarında, Kilis'te 2, Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde ise 3 işyerinden elektronik malzeme ve cep telefonu çaldıkları belirlendi. Sorgulamalarında 5 hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini de itiraf eden S.B., A.A. ve K.H. işlemlerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.