- GAZİANTEP'te, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı sendika temsilcileri, hükümetin taleplerini karşılamaması durumunda yarın iş bırakma eylemi başlatacaklarını duyurdu.
Üzerinde taleplerinin sıralandığı pankartı taşıyarak Balıklı Parkı'nda toplanan KESK'e bağlı sendikalara üye 20 kişi, hükümete sunulan taleplerin karşılanmasını istediklerini dile getirdi. 
Grup adına konuşan Eğitim-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ömer Faruk Koç, sıraladığı taleplerinin karşılanmaması durumunda yarın grev yapacaklarını duyurdu. Taleplerin açık olduğunu dile getiren Koç, "Kayıplarımızın telafisi için her kamu emekçisinin maaşına en az 300 lira zam yapılmasını, herkese iş ve ücret güvencesi sağlanmasını, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılmasını, maaşlarımızın vergi artışından etkilenmemesini, kadın emekçilere pozitif ayrımcılık uygulanmasını, kısaca insanca yaşayacak bir ücret politikasının uygulanmasını istiyoruz. Bu kapsamda taleplerimiz karşılanmazsa; yani yarın hükümeti uyarmak için grevde olacağız. Bütçeden hakkımızı alana dek mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.
Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.