Soner GÜLEZER/GÖLCÜK (Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi yakınlarında ağaç kesen 3 kişiden 1'i öldü. Ölen kişinin 'nde köy yolunda bir kişinin Gürcistan vatandaşı Archil Gegidze olduğu belirlendi. Hafif yaralı 2 kişi tedavileri yapılmadan ortadan kayboldu.
Gölcük'ün Lütfiye Köyü yolunda dün otomobiliyle giden S.K., yol kenarında 3 yaralı gördü. Bu kişilerin yardım istemesi üzerine S.K. yaralıları otomobiline alarak yakındaki  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Burada yaralılardan Archil Gegidze yolda öldü, soyadları öğrenilemeyen ve Davut ve İmedov isimli 2 yaralı, tedarileri yapılmadan kayıplara karıştı. 
Başından darbe aldığı belirlenen Gürcistan vatandaşı Archil Gegidze ile diğer iki kişinin kestikleri bir ağacın altında kaldıkları belirtildi. 3 kişiye hastaneye getiren S.K., jandarma tarafından karakola götürülerek ifadesi alındı.  Bu bölgedeki bazı kişler ise, bu bölgedeki köylerde daha çok Gürcistanlılar'ın yaşadığını, bu kişilerin buradaki ormanlık alanda ağaç kesim işinde çalıştırıldıklarını öne sürdü.
 
 SG(MB/İD) (FOTOĞRAFLI)