KONYA'da kendisini aldattığı iddiası ile birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi 20 yaşındaki Gülpınar G.'yi dövüp başını taşla ezerek yaralayan 33 yaşındaki İsmail P. tutuklanarak cezaevine konuldu. 2 gün önce tedavi gördüğü hastaneden çıkan Gülpınar G. ise kendisini döven İsmail P.'den şikayetçi olmadı.
Olay bir hafta önce Selçuklu İlçesi Akşemsettin Mahallesi Timurtaş Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre hurda ve karton toplayarak geçimini sağlayan İsmail P., birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Gülpınar G.'yi bir yakınının söylemesi üzerine kendisini aldattığını iddia ederek dövmeye başladı. Çocuklarının gözü önünde dayak yiyen Gülpınar G. sokağa kaçtı. Gülpınar G.,’yi sokakta da yakalayan İsmail P., boynunu sıkmaya çalıştı. Daha sonra kaldırıma yatırarak başına taşla vurmaya başladı. Aldığı darbeler sonucu kanlar içinde kalan Gülpınar G. haraketsiz kalırken, sesleri duyan komşuları dışarıya çıktı. Yardıma gelen komşularını da tehdit ederek yaklaştırmayan İsmail P., bir ara cep telefonundan bir kişiyi arayarak "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.
ÇOCUKLARA KOMŞULARI BAKTI
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yerde yatan Gülpınar G.'nin başında bekleyen ve hırsızlık malı satın almaktan kaydı bulunan İsmail P.,’yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Kanlar içerisinde kalan Gülpınar G. ise olay yerine gelen ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaya şahit olan ve sokakta bekleyen 3 yaşındaki R.S.P., ile 1 yaşındaki M.P.,’yi komşuları sakinleştirdi. 2 kardeş daha sonra olay yerine gelen çocuk polisi tarafından merkeze götürüldü.
KANINI EMDİM
Gülpınar G.'yi yaralayan İsmail P.'nin polise teslim olurken, eşinin eline bulaşan kanını emerek "Ben ona kanını emeceğimi söylemiştim. Onun bir avuç akının içtim" dediği ileri sürüldü. Tedavisi 2 gün önce tamamlanan ve taburcu olup şehir dışındaki ailesinin yayına gittiği öğrenilen Gülpınar G.'nin ise "Tutunacak tek dalım o. 2 çocuğumun babası" diyerek 15 yaşından itibaren birlikte yaşadığı İsmail P.'den şikayetçi olmadığı belirtildi. Gözaltına alınan İsmail P. çıkarıldığı mahkeme tarafından kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI