BURSA’nın Orhaneli İlçesi’nde, iki gün önce takla atarak devrilen kamyondan inmek isterken 2 metrelik su kuyusuna düşen, kuyunun içinden ağır yaralı olarak kurtarılan 50 yaşındaki Cevdet Yıldırım, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Geçen pazartesi günü, Bursa- Orhaneli Karayolu Yürücekler Köyü Karıncalı yol ayrımında meydana gelen kazada, Cevdet Yıldırım yönetimindeki 16 DA 403 plakalı hafriyat kamyonu yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Bir maden şirketine ait kamyon, yoldan çıkıp takla attıktan sonra bir su kuyusunun önünde durdu. Yaralı olarak araçtan inmeye çalışan sürücü Yıldırım, rahat inmek için bir ayağını burada bulunan kuyunun kenarına koydu. Bu sırada dengesini kaybeden Yıldırım, içersinde fazla su bulunmayan kuyuya düştü. Yardıma koşan çevredekiler, yaralıyı kuyudan çıkaramadı. Haber verilmesi üzerine Orhaneli Jandarma, 112 Acil Yardım ve kurtarma ekipleri olay yerine geldi. Alt bölümünde az miktarda su bulunan kuyudan Cevdet Yıldırım’ı kurtarmak için büyük çaba sarf eden ekipler, çareyi kuyuya sandalye indirmekte buldu. Sandalyeye oturtularak bağlanan Yıldırım, kepçe yardımıyla yukarı çekildi.
Ambulansla Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Cevdet Yıldırım, bu sabaha karşı 04.00 sıralarında tüm müdahalerere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HT(FK/SS) (FOTOĞRAFLI)