Mehmet BULUT/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, dün görevden dönerken minibüsle çarpışan hafif ticari araçta yaşamını yitiren İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli hemşire Kadriye Güngör ile şoför Seyfettin Sur, gözyaşları arasında toprağa verildi.
İslahiye'ye görevli olarak giden hemşire Kadriye Güngör dün kente dönerken mesai arkadaşı Seyfettin Sur yönetimindeki otomobilin kontrolden çıkmasıyla Nurdağı ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazada, hafif ticari araçtaki sağlık personeli Güngör ve Gür yaşamını yitirdi, minibüste bulunan 8 kişi de yaralandı.
Ölümü ile yakınlarını yasa boğan hemşire Kadriye Güngör'ün cenazesi otopsi işleminin ardından öğle saatlerinde Yeşilkent Mezarlığı'na getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Sağlık Müdürü Metin Karakök, ölen hemşirenin eşi Zafer ve oğlu Enes Güngör ile yakınları katıldı. Törende birbirine sarılarak gözyaşı döken hemşire Güngör'ün eşi ile oğlunu yakınları teselli etti. Kazada ölen araç sürücüsü Seyfettin Sur için de Bahaddin Nakıpoğlu Camisi'nde tören düzenlendi. Camide kılınan cenaze namazına İl Sağlık Müdürlüğü personelleri ile Sur'un aile ve yakınları katıldı. Cenaze törenlerinin ardından hemşire Güngör'ün cenazesi Yeşilkent, şoför Sur'un cenazesi ise Asri Mezarlığa defnedildi.

FOTOĞRAFLI