Sıtkı GÖNEN/AFŞİN (Kahramanmaraş), () - KAYSERİ'nin Pınarbaşı İlçesi yakınlarında, yönetimindeki otomobille yaptığı kazada hayatını kaybeden 40 yaşındaki polis memuru Mustafa Kılınç, memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Afşin İlçesi'ndeki baba evinde geçirdiği izninin ardından dün görev yeri Kayseri'ye dönen polis memuru Mustafa Kılınç, Kamber mevkiinde, direksiyon hakimiyetini kaybettiği yönetimindeki 44 D 4881 plakalı otomobilin şarampole devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi. Kılınç’ın Türk bayrağını sarılı tabutu, öğle saatlerinde meslektaşlarının omzunda ailesinin yaşadığı Çobanbeyli Mahallesi'ndeki eve getirildi.
7 çocuklu Kılınç ailesinin ortanca oğlu olan Mustafa Kılınç için daha sonra mahallede bulunan Çobanbeyli Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, ailesi, yakınları ve meslektaşları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, sinir krizi geçirenler, polisler ve sağlık görevlileri tarafından sakinleştirdi.
GÜL'ÜN BABASININ ÇİFTLİK EVİNİ KORUYORDU
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ün Kergah mevkiinde bulunan çiftlik evinde koruma görevlisi olarak görev yapan 2'si erkek, 3 çocuk babası Kılınç'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Çobanbeyli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI