BAYRAM tatilini geçirmek için gittiği Muğla’nın Marmaris İlçesi'nde geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaşamını yitiren 32 yaşındaki İsmail Ayvaz, Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde toprağa verildi.
Orhangazi’de faaliyet gösteren Aka otomotiv sanayinde çalışan ve motosiklet tutkunu olan İsmail Ayvaz, kendisine ait 16 VZ 448 plakalı motosikleti ile tatil için Marmaris’e gitti. Bayramın birinci günü Marmaris-Gökova yolunun 11’inci kilometresinde köprü girişinde aşırı hız nedeniyle virajı alamayan Ayvaz yönetimindeki motosiklet bariyerlere çarptı. Çarpmanın hızıyla ön tekeri kopan motosikletten fırlayan Ayvaz, ağır yaralandı. Ayvaz, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Marmaris Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Acı haberi alan Ayvaz'ın yakınları Marmaris'e giderek cenazeyi Orhangazi’ye getirdi. İsmail Ayvaz’ın annesi Şefika ile babası Recep ve 2 kardeşi, cenazenin eve getirilişi sırasında sinir krizleri geçirdi. İsmail Ayvaz, Orhangazi’de Kubbeli Camii’nde dün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.


FOTOĞRAFLI