Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () - ANTALYA'da sürücüsünün aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, içerisinde iki kız kardeşin bulunduğu park halindeki otomobile çarptı. Baba Fırat Tez, 3 yaşındaki Öykü'yü kucağında sakinleştirmeye çalışırken, “Baba elimi bırakma" diye ağlayan 8 yaşındaki İrem'in de elini tutarak, ambulansın gelmesini bekledi.
Kaza, saat 15.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Metin Kasapoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Ömer Güçer, yönetimindeki 07 AAZ 67 plakalı otomobilin iddiaya göre aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirince, Fırat Tez'e ait içerisinde iki çocuğun da bulunduğu park halindeki 07 EMD 95 plakalı otomobile çarptı. Ömer Güçer, yol kenarındaki bir kafenin bahçe duvarına çarparak durabilen otomobilde sıkıştı.
Park halindeki otomobildeki 3 yaşındaki Öykü ile ablası 8 yaşındaki İrem Tez hafif yaralanırken bu araçtaki Serdar Özdinç ise kazayı yara almadı. Plaja giderken alışveriş yapmak için aracını park eden Fırat Tez ile eşi Özlem Tez, kazayı görünce hemen koşup, hafif yaralanan kızları İrem ve Öykü'yü araçtan çıkararak yol kenarındaki kafeye götürdü. Fırat Tez kaza nedeniyle büyük korku yaşayan kızı Öykü'yü, anne Özlem de hafif yaralanan ve ağlayan İrem'i sakinleştirmeye çalıştı. Fırat Tez kucağındaki küçük kızını sakinleştirmeye çalışırken, “Baba elimi bırakma" diyerek ağlayan İrem'in de elini tutarak, ambulansın gelmesini bekledi.
Durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. Yaralanan sürücü Ömer Güçer, sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılarak özel bir hastaneye götürüldü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı İrem ise boyunluk takılarak, sedyeyle ambulansa taşındı. İki kızlarının yanından ayrılmayan Tez çifti, ambulansla hastaneye gitti.

FOTOĞRAFLI