KAYSERİ’de polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik son bir haftada düzenlediği operasyonlarda yaklaşık 85 kilo esrar ele geçirildi, 7 kişi tutuklandı.
Diyarbakır’dan aldıkları uyuşturucuyu Kayseri’de sattığı ileri sürülen H.K., B.Ç., T.B., F.K., G.Ç., B.T., M.A., K.G. ve B.K.’nın ev ve işyerlerinde polis tarafından yapılan aramada, uyuşturucu haplar ile 74 kilo 56 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden M.A., K.G., F.K., B.K. ve T.B. sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin Kayseri-Malatya Karayolu'nun 20’nci kilometresinde yaptığı uygulama sırasında ise Manisa plakalı bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 10 kilo 493 gram gelen esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan V.M. ve E.B., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sivas Caddesi ile bir alışveriş merkezi ve Hunat Mahallesi çevresinde uyuşturucu madde sattığı belirlenen A.B. de polis tarafından otomobilin içinde yakalandı. Üzerinden 176 gram esrar çıkan şüpheli, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.