KAYSERİ’de tren istasyonunda ve Sivas- Kayseri yolunda yapılan aramalarda toplam 29 kilo 336 gram esrar, 3 gram kokain ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Her iki olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. 
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, Sivas- Kayseri yolu üzerinde bulunan petrol istasyonunda, Kayseri plakalı bir otomobilde arama yapıldı. Aramada üç ayrı paket halinde 12 gram esrar, 1 tabanca, 1 şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan C.K. ile M.A.S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kayseri garı otoparkında bulunan Kayseri plakalı bir otomobilde ve çevredeki yeşil alana bırakılmış spor çantalarının içinde de 3 gram kokain, 29 kilo 324 gram esrar ve 132 sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu olayla ilgili M.B. gözaltına alınırken, suç ortağı olduğu öne sürülen R.A. Ankara yönüne giden bir trene bindi. KOM şube ekipleri R.A.’yı Bogazköprü tren istasyonunda yakaladı. M.B. ile R.A. da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
 
OE(OE/COŞ)