SAKIK VE IŞIK YARALILARI ZİYARET ETTİ
Kaza haberini alınca Kayseri'ye gelen BDP Muş Milletvekili ve Gurup Başkan Vakili Sırrı Sakık, Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, yaralıları ziyaret için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Sırır Sakık, "Gece yarısı meydana gelen elim kazanın ardından Ankara’dan Kayseri’ye gelerek ölenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah bir daha böyle acı göstermesin. Kayseri halkına gösterdikleri konukseverlikten dolayı başta Vali Orhan Düzgün olmak üzere teşekkür ediyoruz" dedi.
Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık da Vali Düzgün, jandarma, trafik ve sağlık görevlilerine teşekkür etti, "Muşlular olarak çok üzgünüz. Şoförlerin böyle havalarda daha dikkatli olmaları gerekir" diye konuştu.
19 CENAZE MUŞ’A GÖNDERİLECEK
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma  Hastanesi morgunda bulunan kazada ölen 21 kişinin cenazesinin memleketlerine sevk edilmesi için tabutlar hazırlandı.
Otopsi işlemi tamamlanan cenazelerin yakınlarına teslim edileceği, 19'unun Muş'a, 1’nin Malatya’ya, 1’nin de Bingöl’e gönderileceği ifade edildi.