KAYSERİ'deki bir kahvaltı salonunun izinsiz yapıldığı belirlenen eklentisi, belediye ekiplerince yıkıldı. İşyeri çalışanları yıkıma tepki gösterince, yıkım çevik kuvvet ekiplerinin kontrolünde devam etti.
Merkez Kocasinan İlçesi Gevher Nesibe Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda 7 ay önce açılan, yaklaşık 3 ay önce de giriş bölümü ahşap ve cam bölme ile kapatılan Özüm Kahvaltı Salonu'nun eklentisi, ihtar çekilmesine karşın sökülmedi. Bu sabah belediye zabıta ve yıkım ekipleri kahvaltı salonuna geldi. Yıkım öncesi Kocasinan Belediyesi zabıta ekipleri ile işyeri sahibi Hüseyin Doğan ve çalışanları arasında gerginlik yaşandı. Olayın büyümesi üzerine çevik kuvvet ekipleri olay yerine geldi. Polis gözetiminde, belediye ekipleri çevredeki esnafın alkışlı protestosu altında kaçak bölümü yıktı.
İşyeri sahibi Hüseyin Doğan, belediye yetkililerinden söz aldığını, o yüzden 3 ay önce işyerinin girişine eklenti yaptırdığı iddia etti. Kocasinan Belediyesi yetkilileri ise encümen kararı ile kaçak olarak yapılan eklentinin yıkılması için 3 ay önce karar alındığını, kaçak, plansız ve imara aykırı yapılaşma nedeniyle eklentinin yıkıldığını söyledi.