Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da 2 gündür kendisinden haber alınamayan 42 yaşındaki Hakan Özergin'in otomobilde cesedi bulundu.
Merkez Çukurova İlçesi Seyhan Baraj Gölü kıyısında atık kağıt toplayan Nesip Ulaş, göl kıyısında park halindeki otomobilin 2 gündür aynı noktada durduğunu fark edince içini kontrol etmek istedi. Ulaş, sürücü koltuğunda hareketsiz yatan bir kişi olduğunu görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 01 CZE 32 plakalı otomobilin sürücü koltuğundaki kişinin öldüğünü belirlendi. Yapılan incelemede, otomobilin Gani Bulut Özergin'e ait olduğu, Özergin'in bir hafta önce beyin kanaması sonucu yatırıldığı hastanede tedavi olduğu, otomobili de kardeşi Hakan Özergin'in kullandığı ve 2 günden bu yana kendisinden haber alınamadığı belirlendi.
Olay yerine gelen yakınları tarafından teşhis edilen Hakan Özergin'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtilen Özergin'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek.

FK(BK/BT) (FOTOĞRAFLI)