İSTANBUL'da kiraladıkları deniz bisikleti ile Kumburgaz Kamiloba sahilinden denize açıldıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan 5 genci arama çalışmaları, Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde havadan, Yalova ve İmralı açıklarında ise denizden devam ediliyor.
Kumburgaz'da geçen pazar günü kiraladıkları deniz bisikleti ile saat 14.00'de denize açılan ve daha sonra fırtınaya yakalanınca kendilerinden haber alınamayan Serdar ve Doğan Demir, Mikail Çelik, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi'yi arama çalışmalarına, Sahil Güvenlik tarafından Yalova ile Çınarcık açıklarında, İmralı Adası yakınlarında denizden, Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde ise havadan devam ediliyor. Bursa Jandarma Komutanlığı, Mudanya'nın Eşgel Sahilinde karadan arama çalışmalarını belirli saatlerde sürdürüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri, aramaların Büyükçekmece çevresinde yoğunlaştığını söylediler.
Yetkililer, gençlerin boğulmaları halinde cesetlerinin rüzgarın durumuna göre Marmara Denizi'nin güneyinde, Çanakkale sahiline veya Erdek Kıyılarına vurabileceğini bildirdiler.