Kartal'da ailesinin 2 gün polise kayıp müracaatı yaptığı 7 yaşındaki Enes Kutu’nun cesedi, bir inşaatta oluşan içi su dolu çukurda bulundu. Acı haber üzerine olay yerine koşan anne ve baba sinir krizi geçirdi. Bir mahalle sakini küçük çocuğun köpekten kaçarken su dolu kuyuya düştüğünü öne sürdü.
İki gün önce Kartal Cevizli mahallesindeki evine gelen 7 yaşındaki Enes Kutu, okulda kitabını unuttuğunu belirterek tekrar dışarı çıktı. Geç saat olmasına rağmen Enes geri dönmeyince ailesi aramaya başladı. Yapılan tüm aramalara rağmen Enes bir türlü bulunamadı. Aile polise başvururken acı haber bugün geldi. Vatandaşlar inşaat halindeki bir binanın temelinin yanındaki içi su dolu çukurunda Enes Kutu'nun cansız bedenini buldu. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Enes'in cesedi yaklaşık bir buçuk metre derinliğindeki su dolu çukurdan çıkarıldı. Enes'in anne ve babası acı haberle yıkılırken yapılan incelemenin ardından Şehit Er Yıldıray Biroğlu İlkokulu öğrencisi Enes Kutu'nun cesedi Kartal Dr .Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
ENES KÖPEKLERDEN KAÇARKEN Mİ ÖLDÜ
Mahalle sakinleri küçük çocuğun köpeklerden kaçarken su dolu çukura düşmüş olabileceğini söyledi. Bir mahalle sakini, "Kitaplarını okulda unuttuğu için almak için evden çıkmış. Köpeklerden kaçtığı söyleniyor" diye konuştu. Polis ekipleri küçük Enes'in ölümünü aydınlatmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.