ERZURUM'un Narman ilçesinde hayvan otlattığı sırada kayalıklardan düşen ve vücudunda kırıklar oluşan çoban 45 yaşındaki Şaban Akkuş, cep telefonu ile muhtardan yardım istedi. Acılar içinde kıvranan çoban, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri tarafından kurtarıldı.
Olay bugün öğlen saatlerinde Narman'ın Eski Karadağ Mahallesi Kırmalar mevkisinde meydana geldi. Yaylada hayvanları otlatan Şaban Akkuş, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki kayalıklardan düştü. Dere yatağına kadar yuvarlanan Akkuş, birçok yerinde kırık meydana geldiği için yerinden kıpırdayamadı. Çoban Akkuş, cep telefonu ile Mahalle Muhtarı Taner Karadayı'yı arayarak yardım istedi. Muhtarın haber vermesi üzerine bölgeye Narman Belediyesine ait itfaiye ekipleri ve 112 Acil Servis ile çok sayıda vatandaş gitti.
Sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Akkuş'a olay yerinde müdahale etti. Sedyeye konulan Akkuş, Narman Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki ambulansa taşındı. Akkuş kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

FOTOĞRAFLI