ZONGULDAK'ta, işsizlik nedeniyle bunalıma giren 45 yaşındaki Adnan C., deniz kıyısındaki kayalıklara çıkarak intihara kalkıştı. Polisler, bir hafta önce de aynı şekilde intihara kalkışan Adnan C.'yi, Vali Ali Kaban ile görüşmesine yardımcı olacaklarını söyleyerek ikna etti.
Bir hafta önce bulaşıkçı olarak çalıştığı restorandan çıkarılmasının ardından Fener semtinde deniz kıyısındaki kayalıklara çıkarak intihara kalkışan ve kardeşinin 200 lira vererek ikna ettiği Adnan C., bugün de liman arkasındaki kayalıklara çıktı. Haber verilmesiyle gelen polis ekipleri, Adnan C.'yi ikna etmeye çalıştı. Borçlarını ödeyemez duruma geldiğini belirten Adnan C., iş için Zonguldak Valiliği'ne gittiğini ancak kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini ileri sürdü. Polisler, yanına yaklaşıp Adnan C.'yi ikna etmeye çalışırken, deniz polisi de kıyıda botla önlem aldı. Liman arkasında toplanan kalabalık da polisin ikna çabalarını izledi.
Polisler, yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından Adnan C.'yi, iş için Vali Ali Kaban ile görüşmesine yardımcı olacaklarını söyleyerek ikna etti. Polisin elini tutup kayalıklardan inen Adnan C., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.