MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, kavşakta iki otomobil ve bir motosikletin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi öldü, 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Salihli'nin Özel Zuhal Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir'den Salihli yönüne giden Selim Akşehirli yönetimindeki 64 AE 535 plakalı otomobil, Tahir Arzik yönetimindeki 45 L 1486 plakalı otomobille çarptıktan sonra savduldu. Akşehirli'nin yönetimindeki savrulan 64 AE 535 plakalı otomobil Uğur Ergün yönetimindeki 45 B 2140 plakalı motosiklete çarptı. Kaza sonrası kavşakta adeta can pazara yaşandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada, 64 AE 535 plakalı otomobilde bulunan sürücü Selim Akşehirli ile Nurten Akşehirli ve Mihribar Berber, 45 B 2140 plakalı otomobilde bulunan sürücü Tahir Arzik, Güllabiye Uslu, Abdurrahman Arzik ve Selver Arzik ve motosiklet sürücüsü Uğur Ergün ile yanında bulunan Yakup Felek yaralandı. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla ilçedeki devlet ve özel hastanelere sevk edildi.
Kazada ağır yaralanan Abdurrahman Arzik ile Selver Arzik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan Güllabiye Uslu ile Tahir Arzik'in hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI