NEVŞEHİR, () - NEVŞEHİR’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgayı ayırmak isteyen polis memurlarından H.Ç.nin (40) sol kalçasına bıçak saplandı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat Hattını arayan bir vatandaş 350 Evler Mahallesi’nde bulunan Hasan Emmi Türbesi’nin arka kısmında 6- 7 kişilik grubun bir süre kavga ettikten sonra yaya olarak Esentepe Mahallesi’ne doğru gittiklerini, ellerinde bıçaklar bulunduğunu ve kavganın devam edebileceğini bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri iki ayrı grubu kavga ederken Esentepe Mahallesi’nde buldu. Ellerinde bıçaklarla kavga eden iki grubu ayırmak için kavgaya müdahale eden polis ekipleri arasında bulunan polis memuru H.Ç'’nın sol kalçasına B.S. (16) tarafından bıçak saplandı.
Kavga eden grup içerisinde bulunan O.S. de Ö.G.'yi bıçakla yaraladı. Yaralı polis memuru H.Ç. ile Ö.G. olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis memurunun sol kalça kısmına saplanan bıçağın hastanede yapılan müdahaleyle çıkarıldığı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kavga yapan gruptan polis memuru H.Ç.'ye bıçak saplayan B.S.(16) ve kavgaya karışan G.U. (14) Çocuk Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Diğer 5 kişi ise Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek ifadeleri alındı. İfadesi alınan şüphelilerden Onur S. (19) ile Batuhan S.’nin adliyeye çıkarılacağı kaydedildi.
FOTOĞRAFLI