BURSA’da geçen çarşamba günü oynanan Nilüferspor- Sakaryaspor karşılaşması öncesinde 7'si polis memuru 8 kişinin yaralandığı kavgaya karıştıkları için gözaltına alınan 4 Sakaryaspor taraftarından 1'i tutuklanırken, 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bursa Nilüfer Stadyumu’nda geçen çarşamba günü oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona eren Nilüferspor- Sakaryaspor arasındaki Spor Toto Üçüncü Ligi 2’nci Grup karşılaşması öncesi olaylar çıkmıştı. Sakarya'dan gelen konuk ekip taraftarını taşıyan 54 FA 500 plakalı minibüs, merkez Osmangazi İlçesi Mutlu Mahallesi'nde, yol kenarında durdu. Minibüsten inen ve tuvalet ihtiyaçlarını yol üzerinde gidermeye çalışan taraftarlara, mahalle sakinleri tepki gösterdi. Çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, olayda 1 kişi bıçaklandı, olayları yatıştırmak isteyen 7 polis ise hafif yaralandı. Kavga, polislerin havaya silahla ateş etmesi sonucu güçlükle yatıştırıldı. Olaylara karışan 24 kişi ise gözaltına alındı.
Şüphelilerden 20'si, aynı gece savcının talimatı ile ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, 4 kişi ise 'adam yaralamak' ve 'görevli memura mukavemet' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.
Nöbetci mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 32 yaşındaki Sedat Yıldırım tutuklanırken, 3 taraftar ise 'adli kontrol' verilerek, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.