GAZİANTEP'te, 1'i kadın 3 kişinin karıştığı kavga sırasında ateşlenen av tüfeğinden çıkan saçmalar, cadde üzerindeki 2 kişiyi yaraladı. Polis olay sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, saat 09.30 sıralarında Perilikaya Mahallesi 7'nci Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sokakta kimliği belirlenemeyen biri kadın 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte bir kişi av tüfeğini ateşledi. Tüfekten çıkan saçmalar cadde üzerinde bakkallık yapan 57 yaşındaki Muhtar Esembek ile yoldan geçen 16 yaşındaki Kübra Yıldırım'a isabet etti. Esembek ve Yıldırım yaralanırken, şüpheliler olay sonrası plakası öğrenilemeyen otomobile binerek kaçtı. Silah sesini duyan ve olayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, hafif yaralanan Esembek ve Yıldırım'ı ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bacağından yaralanan Kübra Yıldırım ile omzundan yaralanan Muhtar Esembek'in, tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Olayın ardından polis, cadde üzerinde inceleme yapıp, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu ve kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI