BURSA'da, geçen pazartesi gecesi evli bir çocuk babası Cem T.'nin (22) evine molotof kokteyli attığı öne sürülen 9 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Polis, Cem T. ile tartıştıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte eve molotof kokteyli atmakla suçlanan K.Ö. (17) ile Ahmet T.'yi (18) de arıyor.
Merkez Yıldırım İlçesi Havcivat Mahallesi'nde geçen pazartesi günü yan bakma tartışması yüzünden Cem T. ile K.Ö. arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayı mahalle sakinleri güçlükle ayırdı. İddiaya göre K.Ö., 10 arkadaşı ile birlikte gece Cem T.'nin evinin bahçesine üç molotof kokteyli attı. Polis, Cem T. ile eşi ve çocuğunun zarar görmediği olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında K.Ö.'nün arkadaşları, Talip Ç.(22), Burhan A. (19), Mert D. (19), Umut Can E. (18), Mehmet Tugay A. (19). ve S.B. (18) ile isimleri açıklanmayan 18 yaşından küçük 3 çocuk gözaltına alındı. Polis, kaçan K.Ö. ile Ahmet T.'yi ise arıyor.
Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

FOTOĞRAFLI