UŞAK’ta evinde bıçaklanarak öldürülen 61 yaşındaki Hüseyin Demir’in cinayet şüphelisi 46 yaşındaki  İ.K., polisin takibi sonucu İzmir’de yakalandı.
Köme Mahallesi Hisarkapı Uluyolu Çıkmazı 11 numaralı evde geçen 7 Aralık’ta meydana gelen olayda, Hüseyin Demir’i bıçaklayarak öldüren, ardından da kayıplara karışan kişinin, arkadaşı İ.K. olduğu belirlendi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, İ.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. İ.K.’nın İzmir’de olduğu tespit eden polis, zanlıyı yakalamak için dün akşam saatlerinde İzmir’e gitti. İzmir polisi ile Zeytinlik Mahallesi’ndeki bir eve operasyon düzenleyen polis, İ.K.’yı yakalayıp gözaltına aldı.
TARTIŞMA SOĞANDAN ÇIKMIŞ
Uşak’a getirilen İ.K.’nın polisteki ifadesinde, olay günü Demir ile alkol aldıklarını, yemek yapmak için soğan almaya gittiğini, eve geldiğinde, kendisine aldığı miktarın fazla olduğunu, parayı boş yere harcadığını söylediğini, bunun üzerine tartıştıklarını ve arkadaşını bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olay yerinden kaçtıktan sonra otobüsle İzmir’e gittiğini anlatan İ.K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.