Zeki GÜNAL / İstanbul, () - KASIMPAŞA'da, mahalle arkadaşı ile aralarındaki tartışma sırasında tabancayla vurularak ağır yaralanan Furkan İnce adlı genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kasımpaşa Sipahi Fırın Sokak'ta meydana gelen olayda, mahalleden arkadaş olan Aziz Yılmaz ile askerden izinli geldiği öğrenilen Furkan İnce arasında tartışma çıkmış, Aziz Yılmaz tabancasını çıkarıp arkadaşı Furkan İnce'nin üzerine kurşun yağdırmıştı. Yaralı halde sokaktaki kuaföre sığınan Furkan İnce' yi takip eden Aziz Yılmaz, İnce'ye kurşun yağdırmaya devam etmiş, daha sonra da silahını atarak olay yerinden kaçmıştı. Zanlı, daha sonra Haliç Polis Merkezi'ne giderek teslim olmuştu.

HASTANEDE ÖLDÜ

Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Furkan İnce ise çevredeki vatandaşlar tarafından taksiyle kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CİNAYETİN NEDENİ NAMUS MESELESİ Mİ?

İddiaya göre, iki arkadaş arasındaki tartışma "namus meselesi"nden çıktı. Furkan İnce'nin, zanlı Aziz Yılmaz'ın yengesine sarkıntılık ettiği, Yılmaz'ın bu nedenle cinayeti işlediği öne sürüldü.

Karakoldaki ilk sorgusundan sonra Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alınan Aziz Yılmaz'ın yarın sabah adliyeye sevk edileceği öğrenildi.