Zeki GÜNAL / İSTANBUL, () KASIMPAŞA'da 2 kişi arasında çıkan tartışma sonrasında, askerden izinli gelen Furkan İnce adlı genç tabancayla vurularak ağır yaralandı.
Olay, Kasımpaşa Sipahi Fırın Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, mahalleden arkadaş olan iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine, silahını çeken Aziz Yılmaz, askerden izne geldiği öğrenilen Furkan İnce'nin üzerine kurşun yağdırdı. Yaralı halde sokaktaki kuaföre sığınan Furkan İnce' yi takip eden Aziz Yılmaz, İnce'ye kurşun yağdırmaya devam etti. Saldırgan, daha sonra silahını sokağa atarak olay yerinden kaçtı.

DURUMU AĞIR
Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Furkan İnce, çevredeki vatandaşlar tarafından taksiyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan İnce'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. İnce'nin akrabası olduğunu belirten bir kişi, “Biz silah sesini duyarak olay yerine gittik. Bir de baktım ki, vurulan kişi akrabamızmış, haberimiz yok. Taksiyle hastaneye yolladık. Şu an ameliyata alınmış. Askerden izne gelmişti" dedi.

TESLİM OLDU
Olay yerinden kaçan Aziz Yılmaz ise Haliç Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Buradaki işlemlerin ardından, zanlı Beyoğlu Araştırma Büro Amirliği'ne gönderildi.

(FOTOĞRAF)