ADANA'da Açık Lise öğrencileri; 20 yaşındaki N.A. ve 25 yaşındaki S.G., kendilerine 'Kaşar' diye hitap eden 17 yaşındaki H.A. ve 15 yaşındaki T.A. ile kavga etti. Kızların saç- saça kavgası karakolda bitti.
Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Açık Lise'de okuyan N.A., S.G., H.A. ve T.A., hafta sonu ders almak için okula gitti. Ders bitiminde öğretmen, öğrencilere evlerinde hazırlamaları için ödev vermeye başladı. İddiaya göre, ikişerli gruplar halinde dağıtılan aynı ödevi N.A. ile S.G. birlikte yapmak istedi, H.A. ve T.A. kardeşler de aynı konuya talip oldu. Öğretmen ise, ödevi N.A. ile S.G.'ye verdi. Bunun üzerine H.A. ile T.A. ödevi alan arkadaşlarının yanına gelip, "Kaşarlar o ödev bizimdi biz yapacaktık" diyerek sözlü sataşmada bulundu. Bunun üzerine 'Kaşar'ın kötü anlama geldiğini söyleyen N.A. ile S.G., "Bize bu şekilde hitap edemezsiniz. O kelime kötü anlama geliyor neden bize hakaret ettiniz?" diyerek iki kız kardeşin üzerine yürüdü. Kızların sözlü sataşması nedeniyle başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Okuldaki diğer öğrenci ve öğretmenler araya girmesiyle kızların saç saça kavgası yatıştırıldı ancak taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.
Dayak yediğine dair rapor alan H.A. ile T.A., Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Karakolda ifade veren kızlar, birbirlerinden davacı olmadı.