YOZGAT'ta Necmettin, Muttalip ve Hamza Kaya kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bıçaklar kullanıldı. Aldıkları bıçak darbeleri ile ağır yaralanan kardeşlerden Muttalip Kaya ile Hamza Kaya kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti, hafif yaralanan Necmettin Kaya ile oğlu Rıza Kaya ise tedavilerinin ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.
Olay, Yerköy ilçesine bağlı Aşağı Elmahacılı köyünde meydana geldi. İddiaya göre Kaya kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Necmettin Kaya (67) ve oğlu Rıza Kaya (42) hafif yaralanırken, vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri alan Muttalip Kaya (60) ile Hamza Kaya (58) ağır yaralandı. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Yerköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mutlalip ve Hamza Kayak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Necmettin Kaya ile oğlu Rıza Kaya'nın tedavileri yapılarak taburcu edildi. 
Yerköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde yapılan inceleme ve soruşturmanın ardından, cinayet zanlıları Necmettin ve Rıza Kaya çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.