AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, miras anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan ağabeyinin otomobilini molotof kokteyli atarak kundakladığı öne sürülen 34 yaşındaki E.B. yakalandı. Mahkemeye sevk edilen E.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Çapahasan Mahallesi 234 Sokak üzerinde inşaat işçisi 48 yaşındaki Sinan Bardak'ın  evinin önüne park ettiği 09 PT 692 plakalı otomobilin yanına, saat 02.00 sıralarında, plakasız bir motosiklet ile yanaşan 1 kişi molotof kokteyli attı. Alev alan otomobil tamamen yanarak metal yığınına döndü. İhbar üzerine sevk edilen itfaiye ekibi yangını söndürürken, polis, otomobil sahibinin ifadesine başvurdu. Hürriyet Polis Merkezi'ne giden araç sahibi Sinan Bardak, ifadesinde "Terasta yatıyordum. Ses üzerine aşağı bakınca başında kask olan bir kişinin otomobile molotof attığını gördüm. Ben ininceye  kadar motosikletli uzaklaştı. Kıyafetlerinden tanıdığım kişi kardeşim E.B., idi. Şikayetçiyim" demesi üzerine polis harekete geçti.
Olayda kullanılan motosiklet E.B.'nin Yıldıztepe Mahallesi'ndeki evinin yakınlarında boş bir arsada bulundu, çalıntı olduğu ortaya çıktı. Şüpheli E.B. bir süre sonra kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve sorgusunda konuşmadığı belirtilen E.B., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
ÖNCEDEN DE SİLAHLI KAVGA
Sinan Bardak ile kardeşi E.B.'nin 2 yıl önce ölen annelerinden kalan miras nedeniyle husumetli olduğu belirtildi. İki kardeşin önceden aralarındaki bir tartışmadada kavga ettiği, E.B.'nin elindeki tabanca ile kendisini bacağından yaraladığı ifade edildi.

FOTOĞRAFLI