Hasan DÖNMEZ/KONYA, () - KONYA’da hastaneden çıkıp evine doğru yürüyen 38 yaşındaki Halime İşlek, kapkaççının saldırısına uğradı. İşlek çantasını vermemek için bir süre direnirken, kapkaççı içinde 300 lira bulunan çantayı alıp kaçtı. İşlek'in elinde ise çantasından kopan bir parça kaldı.
Olay, bugün saat 17.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Karakayış Mahallesi Karakayış Parkı’nda meydana geldi. Hastaneden evine dönen Halime İşlek, parkta banka oturup bir süre dinlenmek istedi. İşlek banka oturduğu sırada arkasından yaklaşan kapkaççının saldırısına uğradı. İşlek, çantasını vermemek için bir süre direndi. Ancak saldırgan içinde 300 lira ve kimlik kartı bulunan çantayı alıp kaçtı. İşlek'in çantasından geriye ise kopan bir parçası kaldı. Durumu fark eden çevredekiler polise haber verdi.
Olayın şokunu atlatamayan Halime İşlek, ''Yorulmuştum. Bankta oturup dinlenmek istedim. Bir anda oldu. Çantamı vermemek için direndim ama tutacağı elimde kaldı. 300 lira ile kimliğim çantayla gitti" dedi. Polis, kapkaççının kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

HD(İA/SS) (FOTOĞRAFLI)