BARTIN'da kamyonun çarpması sonucu yaralanan ve ayağa kalkamayan inek, köylüler tarafından yol kenarına sürüklenerek kesildi.
70 yaşındaki Gülsüm Sağdıç'ın, Bartın-Karabük yolunun Muratbey Köyü mevkiinde tarlada otlattıktan sonra ipinden tutarak evine götürmek istediği ineği bir anda elinden kurtularak yola atladı. Bartın yönüne giden, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen kamyon ineğe çarparak kaçtı. Gülsüm Sağdıç, çarpmanın etkisiyle orta refüje sürüklenerek yaralanan ineğin başında gözyaşı döktü.
Çevredeki köylüler ve sürücüler, ayağa kalkamayan ineğin telef olacağını, kesilmesi gerektiğini söyledi. Gülsüm Sağdıç ise "Veteriner çağıralım, baksın" dedi. Ancak veteriner gelinceye kadar telef olacağı düşüncesiyle hayvanın kesilmesine karar verildi. İpinden, başından ve bacaklarından tutulup yol kenarına sürüklenen inek burada kesildi. İnek, daha sonra kamyonete konularak köye götürüldü.
Gülsüm Sağdıç, "Tarlada otlayan ineğimi alarak köye götürüyordum. İnek bir anda elimden kurtularak yola atladı. O sırada kamyon geçiyordu ve çarptı. Kamyon sürücüsü yoluna devam etti" dedi.

FOTOĞRAFLI