ANKARA'nın Çubuk ilçesinde kamyonet ile çarpışan otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir apartmanın bahçesine girdi. Kazada otomobil sürücüsü ile eşi yaralandı.
Kaza, Çubuk'a bağlı Yavuz Selim Mahallesi Gazi Emir Caddesi'ndeki kavşakta meydana geldi. Osman Kuru idaresindeki 06 BE 6003 plakalı mobilya dekorasyon mağazasına ait kamyonet ile Yasin Albayrak'ın kullandığı 06 AN 1382 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bir apartmanın bahçesine girdi. Eve çarpmasına az bir mesafe kalan otomobilin ön tekerleri balkon boşluğunda asılı kaldı. Kazada otomobil sürücüsü 25 yaşındaki Yasin Albayrak ile 24 yaşındaki eşi Seda Albayrak yaralandı.
Apartman sakinleri ve olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralı çift ambulans ile Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası apartman sakinleri ve mahalleliler kavşakta önlem alınmadığı gerekçesiyle yetkililere tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MO (AY/AK) (FOTOĞRAFLI)