KÜÇÜKÇEKMECE'de 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü S.A.'nın kullandığı otomobil bir otomobile çarptıktan sonra kaldırıma çıktı. Kaldırımda yürüyen 26 yaşındaki Fatih Tunç, kendisine arkadan çarpan otomobilin altında kalarak can verdi.
Küçükçekmece yan yol, Avcılar istikametinde saat 08.15 de meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti:
34 GT 0660 plakalı otomobili kullanan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen 17 yaşındaki A.S, aracının kontrolünü kaybetti. Savrulan otomobil yol kenarında park halinde olan 34 ND 022 plakalı otomobile çarptıktan sonra kaldırıma çıktı. Bu sırada askerlik işlemlerini yaptırmak için Küçükçekmece Askerlik Şubesi'ne yürüyerek giden 26 yaşındaki Fatih Tunç, kaldırıma çıkan otomobilin altında kaldı. Otomobille yol kenarındaki duvarın arasına sıkışan Tunç, feci şekilde can verdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, hayatını kaybeden gencin cenazesini sıkıştığı yerden çıkartabilmek için itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye ekipleri, otomobili vinç yardımıyla kaldırarak Tunç'un cenazesini aracın altından çıkarttı. Kazanın olduğu yere 50 metre mesafede oturan ve bir şirkette muhasebecilik yaptığı öğrenilen Tunç'un, askere gitmek için şubeye başvurmaya gittiği öğrenildi.
Kazaya karışan ehliyetsiz sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Tunç’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.