KAHRAMANMARAŞ İl Emniyet Müdürlüğü'nde meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve Adana tedavi olan teknisyen yardımcısı 53 yaşındaki Ahmet Maraşlı da kurtarılamadı. Böylece patlamada şehit düşenlerin sayısı 4'e çıktı.
Geçen 6 Haziran'da Azerbaycan Bulvarı'ndaki İl Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinde bulunan yer altındaki kapalı atış poligonunda, hedef mekanizmasındaki arızanın onarımı için yapılan kaynak çalışması sırasında, biriken barut gazının sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2'si polis 4 kişi yaralandı. Yaralılardan çarşı ve mahalle bekçisi 4 çocuk babası İsmail Kuyzu, tedavisinin sürdüğü Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde başkomiser Miktad Ataş Adana'daki özel hastanede, polis memuru Hacı Canan Coşkun da Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi'nde şehit olmuştu.
Patlamada yaralanan teknisyen yardımcısı 3 çocuk babası Ahmet Maraşlı da tedavisinin sürdüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi'nde bugün yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Maraşlı'nın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.