Mücahit YOLCU / KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta, işyerinin duvarına çiş yapılması nedeniyle çıkan taşlı ve sopalı kavgada 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Kavga, gece saatlerinde Hacı Mustafa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hartlap Mahallesi'nde oturan bir grup gençten biri, Hacı Mustafa Mahallesi'ndeki Osman Polat'a ait tatlıcı dükkanının duvarına işedi. Alkollü olduğu öne sürülen gencin duvara işediğini gören işyeri sahibi Osman Polat, genci uyardı. Uyarıya tepki gösteren genç ile Polat arasında tartışma yaşandı. Gencin telefonla yakınlarını çağırması ve tatlıcının arkadaşlarının da katılmasıyla taraflar kavgaya tutuştu. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada iş yeri sahibi Osman Polat ile Mustafa Gökhan Genç, Halit Genç, Hacı Ökkeş Genç, Ali Polat, Ahmet Nail Polat ve adları öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma kavga edenleri ayırırken, sağlık görevlileri yaralıları, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere taşıdı. Tedavilerine başlanılan yaralılardan bazılarının kol ve ayaklarında kırık meydana geldiği belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, kavgaya karıştığı öne sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı. Mahalleliler arasında yeniden gerginlik yaşanmaması için güvenlik önlemi alınırken, kavgaya ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI