Ali AKSOYER/İSTANBUL() KADIKÖY’de internet üzerinden tanıştıkları bir kadının evine giderek elektro şok cihazı ve bıçak tehditi ile gasp yaptıkları öğrenilen biri kadın iki kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kadıköy’de 19 Şubat 2014'de polise başvuran H.Ö. adlı kadın internette tanışarak evine çağırdığı bir kişi ve kız arkadaşı tarafından gasp edildiğini söyledi. H.Ö. polisteki şikâyet dilekçesinde “İnternet üzerinden tanışıp arkadaş olduğum Ö.T. adlı kişiyi evime çağırdım. Teklifimi kabul etti. Eve gelince salonda oturuyorduk. Bu sırada kapı çaldı. Kapıyı açtığımda karşımda bir kadın gördüm. Bu sırada salondan yanıma gelen o şahıs boynuma bıçak dayadı. Diğer elindeki elektrok şok cihazını bacağıma dayadı. Evimde bulunan 5 bin lira ile 100 doları aldıktan sonra beni darp edip kaçtılar.” dedi.
Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen Ö.T. isimli erkek ile sevgilis Ş.K. önceki gün gözaltına aldı. Polisteki ifadelerinde susma haklarını kullandıkları öğrenilen şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
(BB)