Ergün AYAZ/İZMİT(Kocaeli), ()- İZMİT kent merkezinde bir apartmanın 4'üncü katında çıkan yangın korkulu anların yaşanmasın neden oldu. Yoğun dumanların kapladığı eve girmek için itfaiye ekipleri kapıyı açmakta zorlanınca, içerde insan olabileceği düşüncesiyle merdivenli itfaiye aracını uzatarak ekipler percereden içeri girdi.
Yangın, Karabaş Mahallesi Şehit Musa Sokak üzerinde 6 katlı Ali İsmail Özcan Apartmanı'nın 4'üncü katında meydana geldi. Ev sahibi Levent Çetinkaya ve ailesinin içerde  bulunmadığı bir anda henüz bilinmeyen nedenle başlayan yangın kısa sürede evini kapladı. Pencereden dumanlar çıktığını görenler hemen itfaiye ve polisi arayarak yardım istedi. Mahalleye gelişi güzel park eden araçlar nedeniyle itfaiyeciler sokağa girmekte güçlük yaşadı. Çekici yardımıyla uygunsuz park yapan araçlar çekildikten sonra yangına müdahele edilebildi. 
Yangında can kaybı ve yaralanama olmazken evde maddi hasar meydana geldi. Yangını haber alıp gelen ev sahipleri yangının gözyaşlarıyla izledi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma inceleme başlatıldı. 

FOTOĞRAFLI