İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, çıkan kavgada İ.D. (47), Cemal Paktemur'u (41) bıçaklayarak öldürdü. Olayı görüp gelen Paktemur'un çalışanı K.U. (48) ile İ.D. de birbilerini bıçakla yaraladı.
Olay, bugün saat 06.00 sıralarında, Çamdibi Semti 5329 Sokak numara 23 önünde meyadana geldi. Birahane sahibi Cemal Paktemur ile İ.D. gece geç saatlerde belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Polisin araya girmesiyle son bulan tartışma, 2 kişinin bir saat sonra buluşmasıyla yeniden başladı. İddiaya göre, İ.D. yanında bulunan bıçakla Cemal Paktemur'a saldırdı. Cemal Paktemur, vücuduna isabet eden bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde kalırken, olay anında yakındaki bir kahvede oturan çalışanı K.U., patronunu bıçaklayan İ.D.'ye müdahale etti. Kavga sırasında KU. ile İ.D. birbirlerini bıçakla yaraladı. Olayı görenler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Cemal Paktemur'un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Sağlık ekipleri, birbirlerini yaralayan İ.D. ile K.U.'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılardan İ.D. Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, K.U. ise Tepecik Eğtim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hayati tehlikeleri bulunan yaralılarının tedavileri sürerken, polis, tek bıçağın kullanıldığı öne sürülen olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI