Görkem ÇANCI/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde 22 yaşındaki Kaan O., çalıştığı akaryakıt istasyonunun yöneticisi tarafından bankaya yatırması için verilen 75 bin lirayı kapkaççıların çaldığını söyledi. Parayı arkadaşlarıyla birlikte çaldığı iddia edilen Kaan O., gözaltına alındı.
Zamanoğlu Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda pazartesi günü meydana gelen olayda, iddiaya göre, istasyonda müdür olarak çalışan 57 yaşındaki Süleyman T. bankaya yatırılması gereken 75 bin lirayı, çalışanlardan Kaan O.'ya verdi. Çantaya konulan parayı motosikletle bankaya götüren Kaan O.'nun banka yakınlarında kapkaça uğradığı belirtildi. İhbar üzerine olay yerine giden Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Kaan O.'yu dövülmüş halde buldu. Ambulansla hastaneye götürülen Kaan O., tedavisinin ardından emniyete götürülerek ifadesi alındı.
EMNİYETTE İTİRAF ETTİ
Kaan O. emniyetteki ifadesinde, arkasından gelen motosiklette bulunan 2 kişi tarafından önce dövüldüğünü ardından kapkaça uğradığını söyledi. İfadede yer alan çelişkilerden şüphelenen polis, olayın yaşandığı yerdeki çok sayıda güvenlik kamerasını izleyerek, şüphelilerin 20 yaşındaki Rıdvan A. ve 17 yaşındaki Uğur S. olduğunu belirledi. Kaldıkları evlerde yakalanan şüphelilerden Rıdvan A., emniyetteki ifadesinde olaya kapkaç süsü vererek parayı çaldıklarını söyledi.
PARAYI 3 AYRI YERE SAKLADILAR
Daha önceden arkadaş olan ve planı Kaan O. ve 23 yaşındaki Tunahan A.'nın yaptığını iddia eden Rıdvan A., pişman olduğunu belirtti. Paranın bir kısmını bankaya yatırdıklarını, bir kısmını Oba Beldesi'ndeki bir eve, bir kısmını ise Toslak Köyü'nde bulunan hurda bir otomobilin içine saklayan 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÇ(SU/CK) (FOTOĞRAFLI)